Șerbet De Mure-Zară

Șerbet De Mure-Zară
Blackberry-zară Sherbet este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de mure, zară, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Șerbet De Mure, Panna Cottas din lapte de mure cu compot de mure, și Șerbet De Căpșuni-Zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați murele și zahărul într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul de mure printr-o sită fină peste un bol; aruncați solidele. Se amestecă laptele de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
Lapte BătutLapte Bătut
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
SitaSita
BolBol
2
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați șerbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbetșerbet
CremăCremă
GheațăGheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista