Într-adevăr ceapa Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 1052 calorii, 5g de proteine, și 105g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, chipsuri de cartofi, scallions și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 28%. Încercați Dulce Vidalian Ceapa Dip, Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați ceapa necojită cu puțin ulei de măsline; prăjiți până la moale, aproximativ 45 de minute. Se răcește și se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Tăiați fin ceapa crudă decojită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați uleiul rămas și încălziți până este destul de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa tăiată cubulețe și gătiți, amestecând ocazional, până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 5 minute. Întoarceți-vă la mediu-scăzut și gătiți până când ceapa se rumeneste, aproximativ 18 minute. Răzuiește ceapa, uleiul și sucurile într-o sită peste un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se scurge ceapa și se întinde pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Răciți uleiul încins.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și Stafide
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
7
Puree ceapă prăjită într-un procesor de alimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați maioneză, smântână, oțet și sare; puls până la neted. Cu motorul pornit, stropiți în 1/4 cană din uleiul rezervat aromat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
9
Transferați într-un castron de servire. Se amestecă ceapa, piperul și sosul fierbinte după gust. Refrigerați cel puțin 3 ore. Împrăștiați ceapa prăjită deasupra chiar înainte de a servi cu chipsuri de cartofi.