Înghețată Super Lămâie

Înghețata Super lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 317 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de gălbenușuri de ou, jumătate și jumătate smântână, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Înghețată Cremoasă Cu Lămâie, Înghețată Super Lămâie, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna grea, jumătate și jumătate, zahărul și coaja de lămâie într-o cratiță; aduceți la foc mic la foc mic. Gatiti si amestecati pana se dizolva zaharul, aproximativ 5 minute.
Scoateți din căldură. Acoperiți cratița și lăsați amestecul să se absoarbă timp de 10 minute.
Descoperi tigaie și se aduce înapoi la un foc mic la foc mic. Bateți gălbenușurile de ou într-un bol. Amestecați treptat o cană din amestecul de smântână fierbinte în ouă, câteva linguri la un moment dat. Acest lucru va ajuta la aducerea ouălor la temperatură fără a le amesteca. Amestecați amestecul de ouă înapoi în amestecul de cremă din cratiță. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand amestecul acopera doar spatele unei linguri, 5-10 minute.
Transferați într-un castron mare; capac. La frigider peste noapte.
Amestecați sucul de lămâie în amestecul rece de înghețată. Înghețați într-un producător de înghețată de 4 până la 5 litri conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata într-un recipient cu congelator acoperit și congelați timp de 4 ore pentru a coace aromele înainte de servire.