Înghețată prăjită cu nucă de cocos și var

Nucă de cocos prăjită și înghețată de var ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 130g de grăsime, și un total de 1748 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 351 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, coajă de tei, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos Prăjită, și Cupcakes cu var de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de Lime de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F cu un suport pentru cuptor poziționat în mijloc.
Întindeți nuca de cocos subțire și foarte uniform pe o tigaie cu jumătate de foaie și prăjiți până când marginile de nucă de cocos încep să se rumenească și să devină aromate, 2 până la 4 minute. Nu coaceți prea mult nuca de cocos sau înghețata va avea gust ars.
Transferați nuca de cocos într-o cratiță medie și acoperiți cu smântână și lapte. Se aduce la fierbere, se amestecă pentru a se combina și se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră.
Într-o cratiță medie grea, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până când sunt mai deschise la culoare și ușor îngroșate.
Strecurați lactatele printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cană mare de măsurare sau într-un bol cu gura de turnare. Apăsați foarte ferm pe bucățile de nucă de cocos pentru a strecura cât mai mult lichid posibil. Se toarnă foarte încet laptele în cratiță cu ouă, amestecând constant, până se combină complet. Gatiti la foc mediu, amestecand frecvent, pana cand se formeaza o crema pe spatele unei linguri si un deget glisat lasa o linie curata.
Se strecoară crema într-un recipient etanș și se amestecă coaja de tei și sarea după gust. Se răcește peste noapte sau cel puțin 6 ore, apoi se strecoară crema răcită în aparatul de înghețată (pentru a îndepărta coaja de var) și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și răciți cel puțin 4 ore la congelator înainte de servire.
Garnisiți cu coajă de tei și fulgi de nucă de cocos prăjiți, dacă doriți.