Înghețată Franceză De Vanilie

Înghețată Franceză De Vanilie
French Vanillan Ice Cream este o rețetă mediteraneană care servește 3. O porție conține 1106 calorii, 15g de proteine, și 90g de grăsime. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, smântână grea, zahăr granulat și gălbenușuri de ou. Funcționează bine ca desert. 569 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Înghețată Franceză Vanillan, Înghețată Franceză Vanillan, și Înghețată Franceză De Fasole De Vanilie.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și 1 1/2 căni de smântână, jumătate din zahăr și sarea într-o cratiță la foc mediu. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a răzui semințele minuscule din boabele de vanilie și amestecați atât semințele, cât și păstăile în amestecul de cremă de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Se încălzește până la abur, dar nu fierbe.
3
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea în timp ce vanilia se infuzează, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4
Bateți gălbenușurile cu jumătate din zahăr: într-un castron mediu, bateți gălbenușurile și jumătatea rămasă de zahăr. Puteți folosi un mixer manual sau puteți bate cu mâna folosind un tel. Bateți până la catifelat neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Pregătiți un castron peste o baie de gheață: umpleți un castron mare la jumătate cu gheață și apă rece. Puneți un bol metalic mai mic în interiorul acestuia și așezați ceașca rămasă de smântână în interior pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Așezați o strecurătoare peste vasul mai mic. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Temperați ouăle: reîncălziți amestecul de lapte/smântână până când abia este aburit (nu fierbe!). Bateți energic ouăle în timp ce picurați încet jumătate din amestecul de lapte/smântână în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
8
Se toarnă amestecul de ouă în oală cu restul de smântână și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Gatiti crema pana se ingroasa: gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si acopera partea din spate a lingurii (aproximativ 180 km f pe un termometru citit instant). Puteți trece degetul într-o linie peste partea din spate a lingurii acoperite. Dacă amestecul nu curge, dar rămâne pe loc pe lingură, ar trebui să fie suficient de gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1
Se ia de pe foc și se toarnă imediat crema prin strecurătoarea pe care ați pus-o peste vasul cu smântână în baia de gheață. Acest lucru va strecura boabele de vanilie și va scădea rapid temperatura cremei pentru a opri gătitul în continuare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Lăsați crema să se răcească complet, amestecând pentru a ajuta la răcirea rapidă. Puneți la frigider și lăsați să se răcească cel puțin o oră, de preferință câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
2
Proces în aparatul de înghețată: congelați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. (Aveți grijă să nu exagerați înghețata sau va avea o textură granulată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
3
Înghețați: dacă serviți înghețata imediat, aceasta va avea consistența înghețatei moi. Congelați-l cel puțin o oră într-un recipient de plastic etanș pentru a avea o textură mai fermă. Dacă a fost înghețat mai mult de o zi, poate fi necesar să-l lăsați să stea la temperatura camerei câteva minute pentru a se înmuia înainte de a-l servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
4
Se servește cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețata Vanillan. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista