Înghețată Franceză De Vanilie
French Vanillan Ice Cream este o rețetă mediteraneană care servește 3. O porție conține 1106 calorii, 15g de proteine, și 90g de grăsime. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Simply Recipes necesită sare, smântână grea, zahăr granulat și gălbenușuri de ou. Funcționează bine ca desert. 569 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare includ Înghețată Franceză Vanillan, Înghețată Franceză Vanillan, și Înghețată Franceză De Fasole De Vanilie.
Instrucțiuni
Puneți laptele și 1 1/2 căni de smântână, jumătate din zahăr și sarea într-o cratiță la foc mediu. Folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a răzui semințele minuscule din boabele de vanilie și amestecați atât semințele, cât și păstăile în amestecul de cremă de lapte.
Se încălzește până la abur, dar nu fierbe.
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea în timp ce vanilia se infuzează, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Bateți gălbenușurile cu jumătate din zahăr: într-un castron mediu, bateți gălbenușurile și jumătatea rămasă de zahăr. Puteți folosi un mixer manual sau puteți bate cu mâna folosind un tel. Bateți până la catifelat neted și cremos.
Pregătiți un castron peste o baie de gheață: umpleți un castron mare la jumătate cu gheață și apă rece. Puneți un bol metalic mai mic în interiorul acestuia și așezați ceașca rămasă de smântână în interior pentru a se răci.
Așezați o strecurătoare peste vasul mai mic. Pune deoparte.
Temperați ouăle: reîncălziți amestecul de lapte/smântână până când abia este aburit (nu fierbe!). Bateți energic ouăle în timp ce picurați încet jumătate din amestecul de lapte/smântână în el.
Se toarnă amestecul de ouă în oală cu restul de smântână și lapte.
Gatiti crema pana se ingroasa: gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si acopera partea din spate a lingurii (aproximativ 180 km f pe un termometru citit instant). Puteți trece degetul într-o linie peste partea din spate a lingurii acoperite. Dacă amestecul nu curge, dar rămâne pe loc pe lingură, ar trebui să fie suficient de gros.
Se ia de pe foc și se toarnă imediat crema prin strecurătoarea pe care ați pus-o peste vasul cu smântână în baia de gheață. Acest lucru va strecura boabele de vanilie și va scădea rapid temperatura cremei pentru a opri gătitul în continuare.
Lăsați crema să se răcească complet, amestecând pentru a ajuta la răcirea rapidă. Puneți la frigider și lăsați să se răcească cel puțin o oră, de preferință câteva ore.
Proces în aparatul de înghețată: congelați crema într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. (Aveți grijă să nu exagerați înghețata sau va avea o textură granulată.)
Înghețați: dacă serviți înghețata imediat, aceasta va avea consistența înghețatei moi. Congelați-l cel puțin o oră într-un recipient de plastic etanș pentru a avea o textură mai fermă. Dacă a fost înghețat mai mult de o zi, poate fi necesar să-l lăsați să stea la temperatura camerei câteva minute pentru a se înmuia înainte de a-l servi.
Se servește cu sos de caramel.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețata Vanillan. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "