Înghețată De Vanilie De Casă

Înghețată De Vanilie De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Vanillan de casă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 418 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă de la Cookie Madness are 13 fani. Un amestec de extract de vanillan, zahăr granulat, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Vanilie Chai, Înghețată De Copane De Casă, și Tort De Înghețată De Casă.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare, bateți zahărul și sarea în gălbenușurile de ou până se îngroașă și galben pal. Pune deoparte.Aduceți jumătate și jumătate la foc mic într-o tigaie cu sos mediu greu sau în partea de sus a unui cazan dublu sau într-un castron așezat, dar fără a atinge apa clocotită. Am folosit un castron setat peste apă clocotită pentru a mă asigura că nu voi amesteca ouăle.Bateți încet jumătatea și jumătatea fierbinte în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se toarnă întregul amestec înapoi în cratița de tigaie, boilerul dublu sau vasul așezat peste cratiță și se amestecă constant cu un tel sau o lingură de lemn până când crema se îngroașă ușor. Aveți grijă să nu lăsați amestecul să fiarbă sau ouăle se vor amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se ia de pe foc și se toarnă crema fierbinte printr-o strecurătoare într-un castron mare și curat. Lăsați crema să se răcească ușor, apoi amestecați smântâna și vanilia. Acoperiți și refrigerați până la rece sau peste noapte.Amestecați crema răcită, apoi congelați în 1 sau 2 loturi în mașina dvs. de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Când ați terminat, înghețata va fi moale, dar gata de mâncare. Pentru înghețată mai fermă, transferați într-un recipient sigur pentru congelator și congelați cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista