Înghețată De Porumb Dulce De Busuioc

Înghețată De Porumb Dulce De Busuioc
Această rețetă face 6 porții cu 354 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Dacă $1.21 pe portie se încadrează în bugetul dvs., înghețata de porumb dulce de busuioc ar putea fi uimitoare fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, jumătate și jumătate, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Înghețată de porumb dulce și busuioc, Tăiței de cartofi dulci cu busuioc, Fetan și porumb dulce Miso Carbonara, și Gazpacho De Porumb Dulce Și Busuioc.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați jumătate și jumătate, sâmburi de porumb și știuleți de porumb (tăiați în jumătate) la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați busuioc și gătiți încă 15 minute. Între timp, combinați gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron mare și bateți până la o culoare mai deschisă și ușor îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați amestecul într-un blender și amestecați la maxim timp de două minute sau până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă printr-o strecurătoare cu ochiuri fine înapoi în cratiță. Bacsis: dacă blenderul dvs. vine cu o inserție de dop din plastic în capac, scoateți-l și acoperiți deschiderea cu câteva pliuri de prosop de hârtie. Acest lucru va împiedica lichidele fierbinți să izbucnească în partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Bateți rapid amestecul de gălbenuș-zahăr în baza de porumb-busuioc și gătiți la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când amestecul acoperă partea din spate a unei linguri și o glisare cu degetul lasă o linie curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se adaugă sare după gust. Se strecoară într-un recipient etanș și se lasă să se răcească peste noapte, apoi se amestecă a doua zi conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista