Înghețată de nucă de cocos-porumb cu sirop de zahăr brun și arahide
Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 583 calorii, 12g de proteine, și 35g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, lapte de cocos, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Înghețată de nucă de cocos-porumb cu sirop de zahăr brun și arahide, Budincă de Tapioca cu cremă de nucă de cocos și sirop de zahăr de palmier, și Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie mică uscată la căldură medie, amestecând des, până când sunt parfumate, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați pe o tăietură; zdrobițicu fundul unei tigaie mici sau cu amortar și pistil.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Mortar și Pistil
Tigaie
3
Se amestecă zahărul și 1/3 cană de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mic până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
4
Adăugați coriandru și boabe de piper;condimentează cu sare. Aduceți la foc mic foc mediu. Se fierbe la foc mic, învârtindu-se panocazional și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, până se îngroașă ușor,aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Coriandru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
5
Lasă să se răcească. Tulpina; acoperiți șise răcește până la 1 lună.
1
Folosind găurile mari de pe un grătar de cutie, radeți grosolan boabele de porumb dintrecoburi într-un castron mare; rezervă știuleți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți laptele de nucă de cocos într-o cratiță mare la foc mediu până aproape fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați porumb ras, știuleți de porumb și lapte condensat; gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul abia începe să fiarbă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
4
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasăse fierbe timp de 1 oră. Aruncați știuleții.
5
Se strecoară amestecul de porumb printr-o plasă fină într-un castron mediu, presândsolide pentru a extrage cât mai mult lichid posibil;aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Bateți în sare. Acoperiți baza cremă de cornișă; se răcește cel puțin 4 ore saupeste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Baza
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Procesați baza de înghețată într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Baza
8
Transferați într-un recipient etanș, acoperiți și congelați cel puțin 3 ore și până la 1 săptămână.