Înghețată De Fasole De Vanilie

Înghețată De Fasole De Vanilie
Inghetata de fasole de vanilie este o fără gluten și vegetarian desert. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Vara. Un amestec de gălbenușuri de ou, zahăr granulat, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Înghețată De Vanilie Chai, Parfaits de fasole de vanilie cu boabe de vanilie de vară cu frișcă de fasole de vanilie, și Cupcakes cu fasole de vanilie umplute cu cremă de ciocolată cu glazură de fasole de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie de apă cu gheață umplând un castron mare la jumătate cu gheață și apă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați smântâna, jumătate și jumătate, zahărul și boabele de vanilie și semințele într-o cratiță medie și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional până când zahărul este dizolvat, aproximativ 12 minute.Între timp, bateți gălbenușurile de ou într-un al doilea castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
SemințeSemințe
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți amestecul de smântână de pe foc și turnați încet aproximativ 1 cană în gălbenușurile de ou, amestecând constant până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă amestecul de cremă-ou înapoi în tigaie și se gătește la foc mic, amestecând continuu, până când crema acoperă lingura, aproximativ 2 minute. (Când trageți degetul peste lingură, acesta ar trebui să facă un semn prin cremă, care nu ar trebui să curgă înapoi în sine.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Îndepărtați crema de pe foc și strecurați-o printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un al treilea castron mare rezistent la căldură pentru a îndepărta orice bulgări, răzuind cât mai multă fasole de vanilie prin strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
6
Scoateți păstăile de fasole de vanilie din strecurătoare și adăugați la cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
7
Așezați baza de înghețată peste baia de gheață pentru a se răci la temperatura camerei, aproximativ 10 până la 15 minute.Acoperiți și puneți la frigider pentru a se răci complet, cel puțin 3 ore sau peste noapte. Odată răcite, scoateți păstăile de fasole de vanilie și congelați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Înghețata se va păstra la congelator până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
înghețatăînghețată
BazaBaza
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista