Înghețată De Căpșuni
Inghetata de capsuni ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 261 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, căpșuni, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cu Brânză De Căpșuni, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați jumătate și jumătate și 2 căni de zahăr într-o cratiță medie la foc mediu-mic. Împărțiți boabele de vanilie, răzuiți caviarul și adăugați-l la amestec (sau adăugați extractul de vanilie.)
Încălziți amestecul până când este fierbinte, dar nu fierbe sau boiling.In într-un castron mare, bateți gălbenușurile puternic cu un tel până când încep să se lumineze la culoare, aproximativ 2 minute.Apoi, apucați o oală din amestecul fierbinte jumătate și jumătate și stropiți-o foarte încet în castron cu gălbenușurile de ou, șoptind tot timpul. (Scopul acestui lucru este de a tempera gălbenușurile de ou și de a le aduce la o temperatură bună înainte de a le adăuga în tigaie.) Repetați cu o a doua oală de amestec fierbinte jumătate și jumătate, asigurându-vă că bateți tot timpul.
Se toarnă gălbenușurile temperate în cratiță cu restul amestecului jumătate și jumătate și se amestecă ușor cu o lingură de lemn timp de 2 până la 4 minute, gătindu-l încet până când este suficient de gros pentru a acoperi lingura.
Se toarnă lichidul gros printr-o strecurătoare cu plasă fină și într-un castron curat.
Adăugați smântâna grea în castron și amestecați ușor pentru a combina. Refrigerați acest amestec timp de 2 ore sau până la răcire. Între timp, combinați căpșunile și 2 linguri de zahăr într-un blender. Puree până se omogenizează (sau vă puteți opri la scurt timp dacă doriți puțină textură.)
Se toarnă căpșunile curățate în amestecul de cremă răcit și se amestecă.Acum turnați acest amestec în aparatul de înghețată și congelați-l conform instrucțiunilor sale. (Poate fi necesar să o faceți în două loturi, în funcție de dimensiunea sa.) După ce îngheață, transferați-l într-un recipient sigur pentru congelator și congelați-l timp de cel puțin 4 ore sau până când este înghețat ferm.
Se servește cu garnitură de căpșuni!