Înghețată Cu Unt De Arahide Cu Caramel Sărat
Înghețată cu unt de arahide cu Caramel sărat este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 200 de calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de caramel, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați plăcintă cu cremă de unt de arahide cu caramel sărat, Înghețată vegană cu caramel sărat și unt de arahide, și Înghețată Cu Unt De Arahide Caramel Ușor Sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică sau într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde, încălziți sosul de caramel până se încălzește, dar nu fierbe, aproximativ 1 minut la foc mediu sau 20 de secunde în cuptorul cu microunde la putere maximă (100%).
Se adaugă sare și se amestecă pentru a se combina. Pune deoparte.
Într-un castron mediu, amestecați untul de arahide, zahărul, smântâna, laptele și vanilia până când untul de arahide este în mare parte dizolvat.
Lăsați să stea 5 minute sau până când zahărul este dizolvat, apoi amestecați din nou.
Se toarnă într-un aparat de înghețată și se amestecă conform instrucțiunilor producătorului.
Adăugați caramel sărat în ultimele 10 secunde de agitare.
Transferați într-un recipient etanș, sigur pentru congelator și congelați cel puțin 8 ore și până la 24, în funcție de cât de ferm doriți să fie înghețata.