Înghețată cu rubarbă
Înghețata cu rubarbă este un desert care servește 16. O porție conține 234 de calorii , 1 g de proteine și 11 g de grăsimi . Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați apă, colorant alimentar, bezele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Încercați Cum să faceți înghețată fără aparat de înghețată , Chevre Cheesecake cu compot de rubarbă și fistic confiat și Buzunare crocante de rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, puneți la fiert rubarba, zahărul și apa. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când rubarba este moale.
Se adaugă bezele, sucul de lămâie și colorantul alimentar, dacă se dorește; gatiti si amestecati pana cand bezele se topesc. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră.
Transferați într-un recipient de congelare; acoperiți și congelați până la 2 luni.
Scoateți din congelator cu 20 de minute înainte de servire.