Înghețată Cu Ouă
Înghețată de ouă este o vegetarian desert. Această rețetă servește 2. O porție conține 903 calorii, 16g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 96 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți bourbon, lapte, smântână grea și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 25 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Încercați Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă, Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, și Înghețată De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
În vasul unui mixer de stand, bateți gălbenușurile de ou și zahărul până când gălbenușurile se deschid la culoare și zahărul se dizolvă complet. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, la foc mare, combinați laptele, smântâna grea și nucșoara și aduceți doar la fierbere, amestecând ocazional.
Scoateți din căldură și temperați treptat amestecul fierbinte în amestecul de ouă și zahăr. Apoi întoarceți totul în oală și gătiți până când amestecul ajunge la 160 de grade F.
Se ia de pe foc, se amestecă bourbonul, se toarnă într-un vas mediu de amestecare și se pune la frigider. Se răcește amestecul la frigider până atinge o temperatură de 40 de grade F, aproximativ 4 până la 6 ore.
Odată răcit, procesați într-un aparat de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Serviți așa cum este pentru moale-serviți sau puneți-l într-un recipient etanș și puneți-l la congelator timp de 2 până la 4 ore pentru înghețata tradițională.