Înghețare pe vârful zăpezii
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de glazură, așa că încearcă Snow Peak Frosting. Această rețetă face 10 porții cu 126 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați sirop de porumb, albușuri de ou, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Salata de cohlrabi cu mere, bacon si mazare de zapada , Salata de taitei de orez cu mango si mazare de zapada si Salata de taitei de susan cu mazare de zapada sunt foarte asemanatoare cu aceasta reteta.
Instrucțiuni
Bate albusurile spuma pana se formeaza varfuri moi, apoi adauga un strop de sare si bate pana se formeaza varfuri ferme. Într-o cratiță sau cuptorul cu microunde, încălziți siropul de porumb până la fierbere. Stropiți încet siropul de porumb în albușurile spumă în timp ce bateți la viteză mare. Odată încorporat complet, continuați să bateți la viteză mare timp de aproximativ 6 până la 7 minute. Bateți în vanilie.