Împachetări Cu Fasole Mexicană
Rețeta ambalajelor de fasole mexicană este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 68 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 248 calorii. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, tortilla de făină, brânză monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Împachetări Cu Fasole Mexicană, Tortilla De Fasole Mexicană Împachetează, și Împachetări Mexicane De Pui.
Instrucțiuni
În cratița de 1 litru, amestecați fasolea, salsa și pudra de chili.
Se încălzește la foc mediu aproximativ 5 minute, amestecând ocazional, până se încălzește.
Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de fasole pe centrul fiecărei tortilla; se întinde ușor. Se acoperă cu salată, brânză și roșii. Îndoiți părțile laterale ale tortilelor. Dacă doriți, serviți cu salsa suplimentară.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards Whole Cluster ros nr. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.