Usturoi mash cartofi coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să coaceți cartofii cu piure de usturoi. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de cartofi, unt, gruyincrukre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 128 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piure de anghinare, usturoi și cartofi, Celeriac, cartofi și piure de usturoi prăjit, și Piure De Conopidă De Cartofi De Arpagic Și Usturoi.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii intr-o tigaie mare cu apa timp de 15 minute sau pana se inmoaie.
Puneți tigaia la loc pe foc. Topiți puțin unt și gătiți usturoiul timp de 1 min pentru a se înmuia, apoi amestecați smântâna sau laptele și încălziți. Întoarceți cartofii în tigaie și amestecați până se omogenizează.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Puneți amestecul într-un vas de copt de 20 x 30 cm.
Presărați pesmetul, brânza și cimbru deasupra. Poate fi făcut până în acest moment cu o zi înainte și păstrat la frigider sau congelat până la 1 lună. Gatiti 15 minute pana cand firimiturile sunt crocante si branza s-a topit. Pentru a găti din congelat, pur și simplu gătiți timp de 1 oră 10 minute.