Usturoi mash cartofi coace

Usturoi mash cartofi coace
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați să coaceți cartofii cu piure de usturoi. Această rețetă servește 4 și costă 83 de cenți pe porție. O porție conține 300 de calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Un amestec de cartofi, unt, gruyincrukre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 128 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Piure de anghinare, usturoi și cartofi, Celeriac, cartofi și piure de usturoi prăjit, și Piure De Conopidă De Cartofi De Arpagic Și Usturoi.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii intr-o tigaie mare cu apa timp de 15 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se scurge bine.
3
Puneți tigaia la loc pe foc. Topiți puțin unt și gătiți usturoiul timp de 1 min pentru a se înmuia, apoi amestecați smântâna sau laptele și încălziți. Întoarceți cartofii în tigaie și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Bastoane De Bomboane Zdrobite SuplimentareBastoane De Bomboane Zdrobite Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
5
Puneți amestecul într-un vas de copt de 20 x 30 cm.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
6
Presărați pesmetul, brânza și cimbru deasupra. Poate fi făcut până în acest moment cu o zi înainte și păstrat la frigider sau congelat până la 1 lună. Gatiti 15 minute pana cand firimiturile sunt crocante si branza s-a topit. Pentru a găti din congelat, pur și simplu gătiți timp de 1 oră 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista