Supă De Legume Cu Macaroane Consistente

Supă De Legume Cu Macaroane Consistente
Dacă aveți despre 25 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de legume consistent macaroane ar putea fi un spectaculos lactate gratuit rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 7 și costă 60 de cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați legume, suc de roșii picant, amestec de supă de legume și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă De Legume Consistentă, Supă De Legume Consistentă, și Supă De Legume Consistentă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, combinați amestecurile de supă și sucul de roșii. Se amestecă apa, legumele amestecate, fulgii de piper și usturoiul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
(recomandat: Sacramento)(recomandat: Sacramento)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Kosher Si Piper CrapatSare Kosher Si Piper Crapat
2
Adăugați macaroane. Reduceți căldura; gătiți, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până când macaroanele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)Roșii Decojite Cu Semințe Tăiate (aproximativ 6 Medii)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții7
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista