Sparanghel și creveți cu paste Penne
Această rețetă pescatariană servește 27 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 51 calorii. Un amestec de sulițe de sparanghel, paste ziti, amestec de sos de usturoi și ierburi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Creveți, sparanghel și paste Penne, Creveți și sparanghel Penne, și Paste Penne Cu Sos De Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti sparanghelul in 1 lingura. de pansament pregătit în tigaie mare se lipeasca pe foc mediu 3 minute, amestecand frecvent.
Adăugați creveți și ardei roșu; acoperi. Gatiti 5 minute sau pana cand crevetii devin roz si legumele sunt clare, amestecand ocazional.
Între timp, gătiți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet.
Scurgeți pastele; se pune într-un castron mare de servire.
Adăugați pansamentul rămas, amestecul de sparanghel și brânza; aruncați ușor.
Se servește imediat sau se acoperă și se dă la frigider până se răcește.