Sos De Ciuperci Port-Vin
Sosul de ciuperci Port-vin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 59 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, bulion de vită, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Filet de vită cu umplutură de ciuperci sălbatice și sos de vin de Port, Friptură de vin de Port și Oală de ciuperci, și Medalioane de porc cu sos de vin de smochine și Port pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și făina într-un castron; aruncați bine.
Combinați vinul, șalota și oțetul într-o tigaie medie. Aduceți la fierbere; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 3 minute). Reduceți căldura la mediu.
Adăugați bulion, Worcestershire, pastă de roșii și rozmarin; gatiti 1 minut.
Adăugați amestecul de ciuperci; gatiti 3 minute, amestecand constant. Se amestecă muștarul.