Somon Umplut Cu Ierburi La Cuptor
Dacă aveți în jur 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, ierburi coapte umplute somon ar putea fi un extraordinar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 293 calorii, 22g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână lămâi, file de somon, Ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rețetă De Somon Copt Umplut Cu Ierburi, Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, și Somon Copt Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C / gaz 6).
Tăiați 5 lungimi de sfoară și așezați-le pe suprafața de lucru una lângă alta, lăsând goluri între ele.
Presărați sare și piper pe suprafața de lucru și stropiți cu ulei de măsline.
Așezați 1 file de somon, cu pielea în jos, deasupra.
Presărați sare și piper peste somon, apoi, folosind o răzătoare fină, radeți coaja de 1 lămâie deasupra. Pe deasupra se așeză maghiranul, mărarul și busuiocul, rupte, și măslinele.
Condimentați partea de carne a celuilalt file de somon cu sare și piper și radeți peste a doua lămâie.
Așezați 1 file deasupra celuilalt capăt subțire până la gros, apoi legați-le împreună și tăiați șirul.
Puneți parcela de pește pe o tavă de copt unsă și împrăștiați peste orice bucăți de plante rămase. Feliați subțire cele 2 lămâi și așezați deasupra și rotunjiți somonul.
Stropiți cu ulei de măsline, apoi tocați aproximativ pătrunjelul și presărați deasupra.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Notele coapte de cireș închis, coacăze roșii și ciocolată preced notele sărate de cimbru sălbatic, briar și pământ. Taninurile suple de umplere a gurii dau adâncime palatului, în timp ce prospețimea și aciditatea fructelor roșii păstrează lungimea, concentrarea și echilibrul minunat.