Reteta Santa Barbara supa de scoici ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră. Această rețetă face 6 porții cu 1184 calorii, 17g de proteine, și 87G de grăsime fiecare. Pentru $ 6.27 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Santa Fe Supă De Scoici, Linguine Cu Creveți La Fața Locului Santa Barbara, și Inghetata de eucalipt de la barbare: Santa Barbara, CA pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mică, topiți untul la foc mediu-mic. Odată ce untul este topit, amestecați încet făina până când aveți o consistență groasă. Puneți deoparte și păstrați cald până când este gata de utilizare. Acesta este roux.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Într-o oală de 3 galoane, topiți 4 linguri de unt. Odată ce untul este topit, adăugați usturoiul, țelina și ceapa împreună cu frunzele de dafin, sarea și piperul alb. Gatiti amestecul pana se rumeneste usor, amestecandu-l ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați sucul de scoici, amestecați și lăsați-l să gătească până când este moderat cald. Apoi adăugați cartofii și aduceți praful la fiert, amestecând-o ocazional. Odată ce supa fierbe, adăugați scoicile tocate, slănina, smântâna și cimbrul. Amestecați supa și lăsați-o să gătească până la cald, nu o aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Scoateți supa de pe foc și amestecați încet în roux până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Clams. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.