Sandvișul cu burtă de porc fiert cu maioneză Pesto necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 2013 calorii, 43G de proteine, și 181g de grăsime fiecare. Pentru $5.24 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită oțet balsamic, porții burtă de porc, piper și bulion de pui. Această rețetă este plăcută de 56 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal scump. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este super. Încercați Sandwich cu burtă de porc fiert cu maioneză Pesto, Chifle de burtă de porc cu maioneză picantă, Scallions și varză de fasole murată, și Carne de porc Chashu (burtă de porc fiartă marinată pentru Tonkotsu Ramen) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Scorați burta de porc de mai multe ori pe partea grasă. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Burtă De Porc
4
Înveliți un cuptor olandez mare, la foc mediu, cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați burta de porc, câte 1 bucată, marcată cu fața în jos, în oală. Căutați încet pentru a face grăsimea pe toate părțile timp de 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scurgeți excesul de grăsime lăsând 3 până la 4 linguri și adăugați usturoiul. Rumeniti usturoiul, apoi adaugati ceapa si gatiti pana se coloreaza usor, aproximativ 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
8
Se amestecă zahărul brun și balsamicul și se gătește până la sirop, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
9
Adăugați Dijonul și bateți până se omogenizează. Se amestecă rozmarinul, ciupercile, ardeii și bulionele și se fierbe. Întoarceți burta de porc în tigaie, acoperiți și dați la cuptor. Se fierbe până se înmoaie furculița, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Ciuperci
Rozmarin
Ardei
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Cuptor
Tigaie
10
Scoateți din cuptor și transferați burta de porc într-un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Burtă De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă toate ingredientele cu un tel într-un castron mic și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Întindeți maioneza pesto Liberal pe fiecare parte a rulourilor prăjite. Puneți o bucată de burtă de porc și câteva felii de mozzarella afumată pe jumătățile de jos. Aranjați jumătățile inferioare ale sandvișului asamblat pe o tigaie și puneți-le din nou în cuptor până când brânza se topește și se rumeneste, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Burtă De Porc
Brânză
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Scoateți din cuptor, acoperiți cu blaturile și serviți.