Salată rapidă de bucătar
Salata rapidă a bucătarului necesită în jur 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 2,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 294 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cățel de usturoi, împachetați frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Rapidă De Fasole, Salată Rapidă De Spanac, și Salată Rapidă De Sud-Vest.
Instrucțiuni
Se fierb ouăle timp de 8 minute, apoi se răcesc, se curăță și se taie în pene.
Se amestecă șunca cu salată, roșii cherry și ciuperci. Toast ciabatta. Când se răcește, frecați cu partea tăiată a usturoiului, apoi tăiați-o în crutoane mari.
Amestecați roșiile uscate la soare cu pansamentul. Aruncați totul împreună și acoperiți cu ouăle și condimentați.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.