Salată caldă de năut
Dacă aveți despre 55 minute pentru a petrece în bucătărie, salata de năut cald ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.77 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 278 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 195 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, brânză feta, ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată caldă de chorizo și năut, Salată caldă de năut cu roșii, și Salată Caldă De Năut Cu Rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 200C / convențional 220C / gaz
Puneți ceapa, dovleceii, piperul și roșiile într-o formă de prăjire superficială și condimentați cu piper negru.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și aruncați bine. Prăjiți timp de 30 de minute, amestecând la jumătate, până când legumele sunt fierte și încep să se rumenească.
Între timp, amestecați sucul de lămâie și uleiul de măsline rămas pentru a face un pansament. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă ierburile.
Când legumele sunt fierte, lăsați-le să se răcească timp de 5 minute, apoi răsturnați într-un castron cu nautul, feta și pansamentul. Aruncați ușor înainte de servire. Resturile sunt delicioase reci și servite cu pâine pitta.