Pâine De Legume "Carne"

Pâine De Legume
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de "carne" de legume. Această rețetă face 6 porții cu 341 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.35 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 47 de minute. Mergeți la magazin și ridicați panko, bulion de legume, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Pâine De Carne De Legume, Supă De Legume Pâine De Carne, și Pâine De Legume [Carne] (Luni Fără Carne) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Pentru a pregăti pâinea de carne, tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
CarneCarne
3
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 12 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
5
Lăsați să stea 10 minute. Se curăță și se toacă mărunt.
6
Așezați ardeii grași într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Așezați aproximativ o pătrime din ciuperci într-un robot de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Transferați ciupercile tocate într-un castron. Repetați procedura de 3 ori cu ciupercile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați ciuperci în tigaie; saut 15 minute sau până când lichidul se evaporă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați ciuperci la ardeii grași. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
14
Adăugați sparanghel și ceapă în tigaie; saut 6 minute sau până când este doar fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați amestecul de ceapă în amestecul de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
16
Aranjați pesmetul într-un strat uniform pe o foaie de copt; coaceți la 350 timp de 10 minute sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
17
Adăugați pesmet și următoarele 8 ingrediente (prin ouă) în amestecul de ciuperci, amestecând bine. Puneți amestecul într-o tigaie de pâine de 9 x 5 inci acoperită cu spray de gătit; apăsați ușor pentru a împacheta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
CiuperciCiuperci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
18
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când un termometru înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
19
Pentru a pregăti toppingul, combinați 2 linguri de ketchup și ingredientele rămase într-un castron mic; periați amestecul de ketchup peste pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
20
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
21
Lăsați să stea 10 minute; se taie în 6 felii.
DificultateExpert
Gata În1 h, 47 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista