Prăjiți supă de dovlecei cu mentă

Prăjiți supă de dovlecei cu mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei prăjiți cu mentă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 112 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați dovleceii pentru copii, sare și piper, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă de dovlecei-mentă, Supă catalană de dovlecei de roșii cu mentă și migdale prăjite, și Cremă răcită de supă de dovlecei cu midii și menta proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați dovleceii, ceapa, uleiul, sarea și piperul după gust într-o tigaie mare de prăjire superficială; aruncați legumele pentru a acoperi uniform și întindeți-le cât mai aproape de un singur strat. Prăjiți timp de 30 până la 35 de minute, întorcând sulițele o dată, până când legumele s-au rumenit oarecum și sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Scoateți din cuptor. Aruncați chiffonada de mentă peste toate legumele și acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să stea 25 de minute.Între timp, aduceți bulionul la fiert într-o oală de dimensiuni medii la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic și adăugați legumele prăjite. Gatiti timp de 10 minute, regland focul pentru a mentine lichidul chiar sub fierbere, rupeti sulitele de dovlecel cu o lingura de lemn in timp ce gatesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți supa de pe foc și lăsați-o să se răcească ușor. Folosiți un blender de imersie pentru a obține o supă ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
5
Adăugați 3 linguri de brânză. Condimentează după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Se servește cald cu o garnitură de frunze de mentă, dacă se dorește; sau pentru o aromă optimă, la frigider nu mai mult de 2 zile. Reîncălziți pentru a încălzi și servi– garnisit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate59
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista