Poori Aloo Koora

Poori Aloo Koora
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Poori Aloo Koora ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 213 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți ardei chile, linte jupuite, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este destul de bun. Încercați Aloo poori , cum să faci Aloo poori | punjabi Aloo poori, Poori Bhaji-Aloo Puri, și Aloo Allam Pachimirchi Koora - Curry de cartofi cu ghimbir și ardei iute verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un vas mare și acoperiți cu apă sărată. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
3
Îndepărtați și aruncați piei de cartofi; zdrobiți cartofii în bucăți grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie; prăjiți ardeii roșii chile, urad dal, semințele de chimen și semințele de muștar în uleiul fierbinte până când semințele încep să se stropească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Urad DalUrad Dal
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ceapa, ardeii verzi de chile, frunzele de curry și asafoetida; continuați să gătiți până când ceapa se înmoaie, dar încă nu începe să se rumenească. Amestecați cartofii și 1 cană de apă în amestec. Se condimentează cu sare. Creșteți căldura la mare și aduceți amestecul la fierbere; gatiti la fierbere timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Frunze De CurryFrunze De Curry
AsafoetidaAsafoetida
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Amestecați făina de naut și 1 lingură de apă împreună într-un bol mic pentru a face o pastă; se adaugă în tigaie și se amestecă. Continuați să gătiți și să amestecați până când amestecul se îngroașă, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista