Patrate de gustare mestecate

Patrate de gustare mestecate
Reteta Chewy Snack Squares poate fi facuta in aproximativ 35 de minute . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 30 și costă 25 de cenți per porție . Acest aperitiv are 163 de calorii , 2 g de proteine și 8 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de cereale de orez, alune, smântână jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 13% . Acest scor este destul de prost. Pătratele mestecate de fulgi de ovăz , pătratele de migdale mestecate (blonde) și pătratele de cireșe de ciocolată mestecate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați cerealele, alunele și nuca de cocos; pus deoparte. Într-o cratiță, combinați siropul de porumb, zahărul, untul și smântâna; gătiți și amestecați la foc mediu până când amestecul ajunge la stadiul de minge moale (240°), aproximativ 25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Zahăr Grosier1/2 Cană Zahăr Grosier
BijolBijol
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
(U-12) Creveți(U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Se toarnă peste amestecul de cereale și se amestecă pentru a se acoperi uniform. Pat într-un 15-in uns. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie. Se răcește înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Mango Pasat1/4 Cană De Mango Pasat

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca La Marca. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
La Marca
La Marca
Aroma este proaspătă și curată, cu citrice coapte, lămâie, măr verde și note de grapefruit, mineralitate și puțină pâine prăjită.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista