Fructe uscate în coniac
Rețeta de fructe uscate în coniac poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,81 USD pe porție. 38 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr muscovado, băț de scorțișoară, fructe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Caise uscate glazurate cu coniac cu iaurt condimentat cu scorțișoară, Capirotada Cu Fistic Și Fructe Uscate, și Budinca de orez cu fructe uscate sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Răsturnați zahărul într-un vas de măsurare și turnați peste apă clocotită până la marcajul de 400 ml.
Adăugați bățul de scorțișoară, rupt în două și amestecați pentru a dizolva zahărul.
Puneți fructele și coniacul într-o tigaie, turnați peste sirop și dați la fiert. Se fierbe, parțial acoperit, timp de 15 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească câteva minute dacă se servește cald sau se răcește dacă se servește rece.
Se servește cu niște crme frache sau înghețată.