Frigarui De Curcan La Gratar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kabobs de curcan la grătar. O porție conține 255 calorii, 31g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de chili, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma frunzele de dafin, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Adorabili Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, Curcan Kabobs, și Tangy Curcan Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sosul de chili, sucul de lămâie, zahărul și frunzele de dafin.
Se toarnă 1/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați curcanul. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Scurgeți și aruncați marinada. Aruncați frunzele de dafin din marinada rezervată. Pe opt frigarui de lemn din metal sau înmuiat, filetați alternativ curcanul și legumele.
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Grătar, neacoperit, la foc mediu-fierbinte sau grătar 4 in. de la foc timp de 9-12 minute sau până când carnea nu mai este roz, întorcându-se și ungând frecvent cu marinată rezervată.