Farro cu brânză și ierburi

Farro cu brânză și ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 625 calorii, 22g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de herbes de provence, mozzarella, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Rețete similare includ Farro cu fistic și ierburi, Rețetă Farro Și Ierburi, și Salată Farro cu roșii și ierburi.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Unt un vas de copt din sticlă de 9 x 13 x 2 inci. Pune deoparte.
Farro: într-un vas mare, aduceți farro, apa și sarea la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura, acoperiți oala și fierbeți până când farro este fraged, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Scurgeți într-o strecurătoare.
Umplere: într-un castron mare amestecați brânzeturile, laptele, herbes de Provence, sarea și piperul.
Adăugați farro-ul gătit și amestecați până când este acoperit.
Se toarnă amestecul în vasul de copt pregătit.
Topping: aranjați bucățile de pâine deasupra amestecului farro și stropiți liberal cu ulei de măsline.
Coaceți timp de 15 minute până când toppingul este auriu. Se răcește 5 minute și se servește.