Emily sfat pentru Asia Veggie pachete

Emily sfat pentru Asia Veggie pachete
Sfatul lui Emily pentru pachetele de legume asiatice necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 154 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ghimbir, mazăre de zăpadă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Emily sfat pentru Asia Veggie pachete, Pachete De Pui Veggie, și Pachete De Carne De Porc Și Legume.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați untul topit, sosul de soia, oțetul de orez și zahărul brun într-un bol mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți jumătate din amestecul de legume în centrul foii de folie. Puneți jumătate din amestecul de unt peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume MixteLegume Mixte
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Aduce părți de folie peste legume; ori în jos de două ori. Dublu ori ambele capete de folie pentru a sigila pachet, lăsând loc pentru circulația căldurii în interiorul. Repetați pentru a face al doilea pachet.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Așezați pachetele pe foaia de copt cu laturile de 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când legumele sunt dorite crocante. Deschideți pachetele cu atenție tăind de-a lungul pliurilor de sus cu un cuțit ascuțit, permițând scăparea aburului. Se amestecă pentru a acoperi uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista