Cotlet De Porc Fript

Cotlet De Porc Fript
Cotletele de porc fript durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 2937 calorii, 492g de proteine, și 89G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 24,5 USD pe porție. Un amestec de oțet, pudră de chili, ketchup și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlete De Porc Condimentate La Grătar, Cotlet de porc fript cu sos de Mango, și Cotlete de porc condimentate la grătar sau la grătar.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele nouă ingrediente; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional. Puneți deoparte jumătate din sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se fierbe cam 4-5 inchi. de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 CP, ungand ocazional cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Se servește cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Banca De Rezerve Sonoma Coast Pinot Noir
Slabă, vibrantă și încântătoare. Provenit în principal din Sangiacomo Amaral Ranch Vineyard în Sonoma Coast AVA. Acesta este un vin cu o structură slabă, elegantă și aciditate vibrantă, care amintește de Burgundy.It completează sosurile bogate, carnea prăjită și iubește să fie asociată cu păsările de curte.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate92
Revista