Ciocolată-Migdale Petits Fours
Ciocolata - migdale petits patru labe ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți garnituri: migdale, zahăr, umplutură de caise și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Almond Petits Fours, Almond Petits Fours, și Primăvară Duș Migdale Petits Patru Labe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale 2 (15 - x 10-inch) jellyroll Tigăi și aliniați cu hârtie de ceară; hârtie de ceară de grăsime și făină. Pune deoparte.
Bateți untul și pasta de migdale la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând bine.
Adăugați ouă, 1 la un moment dat, bătând după fiecare adăugare.
Se amestecă făina și se întinde aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă.
Întoarceți 1 tort pe o suprafață plană; îndepărtați hârtia de ceară și întindeți cu umplutură de caise. Se acoperă cu tortul rămas și se taie cu un tăietor rotund de 1 1/2 inch.
Așezați prăjiturile pe un suport de sârmă într-o tigaie mare de mică adâncime. Folosind o sticlă de stoarcere, acoperiți partea superioară și părțile laterale cu Ganache de ciocolată caldă. (Lingura sus excesul de glazura care se scurge prin rack; reîncălziți și umple din nou sticla, și de a folosi pentru a continua glazura prăjituri.) Prăjituri de răcire cel puțin 30 de minute. Înghețați până la 3 luni.
* 1 (10 uncii) borcan caise fructe tartinabile pot fi înlocuite pentru conserve de umplere apricol.