Cele Mai Bune Sandvișuri Cu Cârnați Italieni

Cele Mai Bune Sandvișuri Cu Cârnați Italieni
Cele mai bune sandvișuri cu cârnați italieni sunt lactate gratuit felul principal. Această rețetă face 10 porții cu 396 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.06 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de spaghete fără carne, ceapă, chifle hoagie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Cârnați Italieni, Rețetă De Sandvișuri Cu Cârnați Italieni, și Sandvișuri Ușoare Cu Cârnați Italieni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați primele cinci ingrediente. Gatiti, acoperit, la 4 ore sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Cârnați la grătar conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Serviți pe chifle cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Revista