Bulion de ciuperci sălbatice, slănină și orz Walkers

Bulion de ciuperci sălbatice, slănină și orz Walkers
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bulionul de ciuperci sălbatice, slănină și orz al Plimbătorilor. O porție conține 550 calorii, 27G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 3,96 USD pe porție. Un amestec de slănină, orz perlat, bețișoare de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 125 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Ravioli de ciuperci sălbatice în bulion de Porcini, Risotto De Ciuperci Sălbatice Și Orz, și Sos de aluat, ciuperci sălbatice și slănină.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță mare la foc mediu. Sfârâie lardonii sau slănina timp de 10 minute până devin aurii, amestecând din când în când. În timp ce gătesc, toacă ceapa, morcovii și țelina în bucăți mici. Când slănina este gata, amestecați legumele, usturoiul și ierburile, acoperiți și gătiți ușor timp de 10 minute.Între timp, puneți ciupercile într-un ulcior, apoi umpleți până la marcajul de 600 ml cu apă clocotită. Se lasă la macerat 10 minute.Ridicați ciupercile din suc cu o lingură cu fante și tocați aproximativ. Întoarceți focul sub tigaie, adăugați ciupercile, prăjiți 1 min, apoi turnați vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțițiLa 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Lăsați-l să se evapore chiar în jos, apoi turnați lichidul din ulciorul de ciuperci în tigaie, evitând ultimele picături, deoarece acestea pot fi nisipoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați stocul și orzul. Se fierbe timp de 40 de minute până când orzul este fraged. Ridicați tulpinile de cimbru și rozmarin. Poate fi făcut cu până la 2 zile înainte sau înghețat până la 1 lună. Dacă faceți înainte, supa va avea nevoie de slăbire cu puțin mai mult stoc, deoarece orzul o va îngroșa în timp.Când este gata de servit, tocați mărunt verdeața și fierbeți în supă timp de 5 minute până se înmoaie. Se condimentează după gust, apoi se servește cu brânză pentru stropire deasupra, pâine crustă și Butter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
Gât De PuiGât De Pui
OrzOrz
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
VerziiVerzii
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista