Briose Cu Lămâie-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu lămâie-zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, unt, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Briose Cu Lămâie De Zmeură, Briose Cu Lămâie De Zmeură, și Briose Cu Zmeură De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de făină, 1/2 cană de zahăr, praf de copt și sare într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Se amestecă împreună iaurt și următoarele 3 ingrediente; se adaugă la ingredientele uscate, amestecând doar până la umezire.
Aruncați împreună 2 linguri de făină și zmeură; pliați în aluat. Puneți lingura în tigăi de briose ușor unse, umplând două treimi.
Combinați restul de 2 linguri de făină și 3 linguri de zahăr; tăiați untul în amestec cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă. Lingurați uniform peste aluat în tigăi de briose.
Coaceți la 375 timp de 20 până la 25 de minute sau până devin aurii.
Scoateți brioșele din tigăi imediat și răciți-le pe rafturile de sârmă.
* Afinele pot fi înlocuite cu zmeura.