Tarta Cu Ceapa De Sunca
Reteta Tarta cu ceapa de sunca Se poate face în aproximativ 55 de minute. Această rețetă face 8 porții cu 238 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită brânză elvețiană, gălbenușuri de ou, frișcă grea și șuncă măcinată. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tarta Cu Ceapa, Tarta Cu Ceapa, și Tarta Cu Ceapa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o felie dintr-o ceapă; pus deoparte pentru topping. Se toacă ceapa rămasă. Pe o tigaie mare, topiți untul.
Soteți șunca și ceapa tocată până când ceapa este fragedă.
Adăugați ciuperci; se sotează 2 minute. Se amestecă făina până se omogenizează; gatiti 1 minut mai mult.
Într-un castron mic, bateți gălbenușurile, smântâna, sarea și piperul. Se amestecă în amestecul de șuncă.
Se toarnă în coajă de patiserie.
Se presară cu brânză. Separați felia de ceapă rezervată în inele; așezați în centrul tartei.
Se coace la 375 de minute pentru 25-30 de minute sau până când blatul începe să se rumenească și un cuțit introdus lângă centru iese curat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Freixenet Sparkling Cordon Negro brut Cava. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Freixenet Spumant Cordon Negru Brut Cava]()
Freixenet Spumant Cordon Negru Brut Cava
O Cava cu un stil excepțional, proaspăt, fructat și o aromă persistentă. Este partenerul perfect pentru cea mai bună mâncare și excelent în orice moment.Amestec: 35% Macabeo·25% Xarel * lo, 40% Parellada