Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cușcușul israelian și mazărea de mărar. Această rețetă servește 4. O porție conține 189 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, muștar dijon, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlete de miel cu miere și mentă cu salată israeliană de Couscous și Snap Pea, Cuscus Israelian Cu Mazăre Și Slănină, și Cuscus israelian cu pui și mazăre.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați cuscus; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus
3
Adăugați 1 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Scurgeți și clătiți; scurgere.
5
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
6
Adăugați mazăre; gatiti 30 de secunde sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
7
Scurgeți și plonjați în apă cu gheață; scurgere. Feliați jumătate de mazăre în diagonală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
8
Combinați coaja de lămâie și următoarele 7 ingrediente într-un castron mediu; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
9
Adăugați mazăre; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre
10
Combinați amestecul de mazăre, cuscusul și mărarul tocat. Se acoperă cu parmezan ras.