Placa de legume la grătar Hickory ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 301 calorii, 9g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.15 pe portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați rucola, oțet balsamic, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Placă De Meze De Legume La Grătar, Placă De Legume Fierbinte, și Placă De Legume De Vară.
Instrucțiuni
1
Înmuiați așchii de lemn în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3 Linguri De Ulei De Nucă Prăjită
2
Se scurge bine.
3
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică; gătiți până se reduce la 1/4 cană (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
4 Calamari întregi Curățați (aproximativ 450 G)
4
Combinați ciupercile și următoarele 5 ingrediente (ciuperci prin ceapă) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Adăugați ulei, sare și piper; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
6
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Așezați așchii de lemn peste cărbuni fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Așezați ciupercile, dovleceii, dovleceii, vinetele și ceapa pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 5 minute pe fiecare parte. Întoarceți legumele; adăugați roșii. Grătați 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4 Roșii Roșii Medii
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Aranjați 1/2 cană de rucola, 3 bucăți galbene de dovlecei, 3 bucăți de dovlecel, 2 felii de vinete, 2 jumătăți de roșii, 1 capac de ciuperci și 1 pană de ceapă pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Piept De Pui La Rotisor
4 Roșii Roșii Medii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Combinați busuiocul, oregano, cilantro și cimbru într-un bol mic și presărați uniform peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm