Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tigaia cu ciuperci mexicane cu brânză. O porție conține 289 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză monterey jack, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Caserolă De Tigaie Mexicană Cu Brânză, Orez Mexican Cu Brânză, și Cheesy Ciuperci Cârnați Paste Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mare.
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.