Brânză Burrata cu salată de legume ras
Brânza Burrata cu salată de legume ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 293 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți tulpini de țelină plus 1 cană de frunze de țelină palide și interioare, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Salată De Legume Rădăcină Rasă, Salată De Legume De Primăvară Rasă, și Salată De Legume De Vară Rasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind mandolină sau v-slicer sau cuțit mare ascuțit, tăiați foarte subțire andive, tulpini de țelină și bulb de fenicul transversal.
Combinați legumele feliate și frunzele de țelină într-un castron mediu.
Adăugați 3 linguri de ulei și suc de lămâie și aruncați pentru a acoperi. Condimentează salata cu sare și piper negru măcinat.
Tăiați fiecare rundă de brânză burrata în 6 pene sau bucăți. Împărțiți salata între farfurii. Completați fiecare cu 3 pene de brânză.
Stropiți 1 lingură de ulei peste brânză; se presară piper negru măcinat.