Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la colecția dvs., Batoanele Granola cu arahide și stafide ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 15 cenți per porție , primești un mic dejun care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 102 de calorii . Mergeți la magazin și cumpărați unt, scorțișoară măcinată, ovăz de gătit rapid și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane Granola cu unt de arahide și jeleu , Batoane Granola cu quinoa cu bucăți de ciocolată neagră și Batoane Granola cu mere și migdale de casă .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tapetați o foaie de copt cu ramă de 15 pe 10 inci cu folie și ungeți cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
3
Amestecă într-un castron ovăzul, alunele, stafidele, semințele, scorțișoara, laptele condensat și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Întindeți uniform pe tava de copt și coaceți până devin aurii, aproximativ 45 de minute. Se răcește puțin, apoi se ridică foaia de copt folosind folia și se răsturnează pe o masă de tăiat. Desprindeți folia și tăiați-le în batoane. Înfășurați individual în folie de plastic.